Miljövänliga och ergonomiska stolar

Det är säkert många av er som har hört nyheten om hur farligt det faktiskt är att sitta ner hela dagarna – oberoende av hur mycket man tränar. För er som har missat detta så hittar ni en artikel om ämnet på Dagens Nyheter här. Men hur ska man kunna sitta mindre än fyra timmar per dag om man har ett kontorsjobb?

Grön Interiörs kontorsstolar är tillverkade på ett sätt som gör att man rör sig när man sitter ner, så att man inte får stopp i blod- och lymfflöde.

Ett exempel på en sådan stol ifrån oss är Sonet 37. Sits och ryggstöd följer med i kroppens rörelser och ger god ergonomi. Alla Sonet-stolar har en sits som kan gungas fram och tillbaka eller låsas i en viss lutning. En bra kontorsstol ska inte bara vara ergonomisk, utan även miljövänlig. Därför har vi använt mesta möjliga andel naturliga material i våra stolar; stolens trästomme är av mycket hög densitet för att hålla länge utan kemiska hjälpmedel, sits stoppad av naturgummi och lammull samt klädd med ylle eller skinn. Produkten innehåller inget lack eller flamskyddsmedel.

Sonet 37, med skinn och valnöt

Sonet 37, med skinn och valnöt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s