15 % rabatt på alla täcken!

Just nu har vi 15 % rabatt på alla våra täcken. Erbjudandet gäller fram till 15 januari. Så varför inte passa på att köpa ett gosigt täcke i ekologisk lammull som julklapp till barnen? Eller vill ni värma er under ett skönt täcke av lyxig kamelull nu när vintern och kylan kommer? Vilket täcke ni än är ute efter så hittar ni det hos oss!

Ett förslag på ett härligt barntäcke till vintern är täcket Julius. Julius är ett lätt täcke/filt i lammullsflor som är kantat med ett bomullsband. Eftersom täcket bara består av ren lammullsflor, utan något bomullsöverdrag, ger det en otroligt mjuk och skön känsla. Lammullen håller värmen bra under kalla vinternätter men släpper också ut all onödig fukt så att ditt barn slipper att svettas. Både mysigt som täcke och som filt för bebisen att ligga på. Täcket finns i storleken 80 x 80 cm samt 100 x 135 cm.

Vi har en mängd andra barntäcken i olika material och tjocklekar. Kom in till vår butik och testa vilket som passar ditt barn bäst!

Och glöm inte bort att vi fortfarande skänker 200 kronor för varje sålt täcke till Naturarvet. Detta pågår hela November ut.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s