Bäddmadrasser på Grön Interiör

Det är viktigt att ha en skön bäddmadrass som tillfredsställer dina särskilda behov och önskemål för att få en så pass bra sovmiljö som möjligt. Våra bäddmadrasser består av lammull, bomull och siden i olika kombinationer. Alla bäddmadrasser är tunna då de inte ska ta några egenskaper från madrassen i sig. Detta gör även att de är lätta att vädra och håller därmed sängen fräsch samt fri från kvalster.

En bäddmadrass i 100 % ekologisk bomull är en lite svalare bäddmadrass, och passar därför dig som ofta blir varm när du sover. Är du allergisk mot djurhår är även bomull ett bra alternativ. Denna madrass är möjlig att tvätta i maskin och torka i torktumlare.

Vi har två olika sorters bäddmadrasser i lammull med ett mjukt överdrag av bomull. Skillnaden är att de innehåller olika mycket lammull, därför blir den ena bäddmadrassen lite mjukare. De fina effekterna med lammull är att den transporterar fukt väldigt effektivt, så även om det är ett lite varmare alternativ att sova på så blir det snarare torrt och varmt istället för svettigt. Då vi har behållit lammullens naturliga fettlager har den en bra självrengörande effekt då den får ligga på ren och kall snö eller i solen.

Bäddmadrasser som är dubbelsidiga finns dels i kombinationen lammull/bomull men även med lammull/bomull/siden. Lammull/bomull bäddmadrassen består av lammull varav den ena sidan har ett bomullsöverdrag medan du sover direkt på lammullen på andra sidan. Ytan är mycket mjuk och härlig att ligga på, lammullsidan är varmare och passar bra under vinterhalvåret, och bomullssidan är svalare och mer lämplig för sommarmånaderna. Samma princip gäller för den oliksidiga lammull/bomull/siden bäddmadrassen. Den är fylld med lammull och siden, lammullsidan har ett överdrag av bomull och sidensidan har istället en yta av siden. Sidenytan är svalare att sova på och ger en lyxig känsla.

Varmt välkommen in i butiken för att prova dig fram till vilken bäddmadrass som passar bäst för dig!

Bäddmadrass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s