Grattis till magen!

Ni vet de där som råkar gratulera till en stor mage, som visar sig inte vara en gravid sådan? Själv var jag så glad åt att vara gravid och förväntade mig anstormningar av sådana spontana gratulationer från främlingar, men fick väldigt få av det slaget.

BolaGrönInteriörSaraGustafssonSpiraStockholm

Efter halva graviditeten skaffade jag en Bola, ett gravidsmycke som pinglar där man bär det långt ner på magen. Ljudet minns sedan barnet och känner sig tryggt och lugnt av. Jag såg framemot att ligga och pingla med den när bebis kommit ut, så han skulle somna till ljudet om kvällarna. Bolan visade jag, som för alla andra, såklart också upp för Grön Interiör, och de har nu äntligen tagit in dem. De säljs endast i butik och finns som slät kula för 169:-, med dubbelhjärtan för 199:- och med små fötter för 249:-

När jag hittade min i byrålådan häromdagen insåg jag att den inte blivit använd sedan födseln, eftersom *peppar, peppar* sömnen fungerat mycket bra för oss. När jag då testade att pingla med den för min son, blev han ändå direkt lugn av den. Jag tänkte att det var synd att den inte kommit till ”nytta” mer. Sedan slog det mig, vilket mervärde den gav just mig. Den gjorde så att fler såg att jag var gravid, och jag kunde gå stolt med både magen och Bolan i vädret!

Vi hörs igen nästa fredag!

Sara Gustafsson
www.spirastockholm.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s