Börja morgonen annorlunda

De flesta morgnar ser lite väl likadana ut. Idag kände jag för något annorlunda. För att kickstarta dagen bestämde jag mig för att bastubada! Premiärdoppet gjorde vi förra veckan, så nu är en ju härdad…!? Drack mitt rutinmässiga citronvatten (för att basa kroppen) och kilade sedan ner och drog igång bastun. Kändes både mysigt och busigt att kunna gå ut i bara badrock. När värmen kommit igång satt Manfred på en handduk på golvet där luften var sval. Jag och Herman på översta laven.

Värmen stiger och jag tassar ut för att doppa mig, men bar om fötterna så var marken iskall att gå på. In i värmen igen, utan dopp. Manfred avbröt snart sitt bastande, då han blev krypsugen, och fick krypa runt i stugan istället. Vi eldade på och fick upp värmen så pass att jag vågade mig ut igen, denna gång med tofflor på. Snabbt ner i vattnet och sen upp igen. Kallt, men sååå skönt!! På med badrocken och in i bastuvärmen en stund till innan vi gick upp till huset.

IMG_5084  IMG_5091  IMG_5116
(Morgoncitronvatten, tröttisar väntar på värme, och tokfia blev pigg av doppet!)

Badrocken är min absoluta favoritrock, någonsin, så underbart mjuk och skön, tror jag väntat på den i hela mitt liv. Den finns på Grön Interiör för 795kr för den som vill ha en likadan. Den är i bambu och ekologisk bomull, GOTS-certifierad. Förutom den, har de även badlakan för 215kr, handdukar för 90kr och tvättlappar för 35kr i samma sköna bambu/bomullsblandning i både brunt och cremevitt. Du hittar dem alla här. Kan varmt rekommendera tvättlapparna som är supersköna för bebisrumpan.

Idag blir nog en badrocksdag, sitter fortfarande och myser i den, medan jag äter min morgonsmoothie.

Blir nästa fredag lika annorlunda? Vi får se, ses då!

Sara Gustafsson
www.spirastockholm.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s