Ekologisk folkfest och Kungligt bröllop i Kungsträdgården 12-13 juni

Eco Now Grön Interiör”Ca 30 000 personer om dagen passerar Kungsträdgården, 12-13 juni inspirerar vi dessa till en mer medveten och hållbar konsumtion genom att hålla en av Europas största utställningar och evenemang för hållbar framtid och miljö. Båda dagar håller fri entré och erbjuder aktiviteter för såväl barn som vuxna, privatpersoner som företag. Alla som vill ta del av vad den miljödrivna och ekologiska marknaden har att erbjuda för nyheter och trender hälsas varmt välkomna! ” 

Så skriver Eco Now på sin hemsida, inför det stora arrangemang som Grön Interiör är en del av nu i sommar. Jag är jättetaggad inför dessa två dagar, för att få vara del i Eco Now Görn Interiör 2att sprida den miljövänliga livsstilen, för att få vara mitt i en stor samling människor som intresserar sig för just detta, och så klart, för att få se bröllopskortegen rida förbi!

När Kronprinsessan gifte sig var jag en av dem som stod klistrad tätt med alla andra i Kungsan, för att få se Kronprinsessparet. Lite rojalist och romantisk drömmare är jag visst ändå. J När kortegen red förbi, blev alla som stod framför mig en meter längre, tack vare sina uppsträckta armar som fotade frenetiskt med mobilkamerorna. Jag såg inte ett dugg – förrän jag sprungit med andan i halsen ut på Kastellholmen, och hann se bröllopsparet vinka ifrån Kungaslupen ute på vattnet.

I år hoppas jag på att få se Prinsen och hans Sophia, men gör jag inte det, så kan jag inte påstå att jag springer ut på Kastellholmen med bebis i bärsele, utan då står jag nog luEco Now Grön Interiör 1gnt kvar i Kungsan (med en liten prinsesskrona på huvudet) och bara ”känner deras närvaro”.

Otroligt kul ska det bli i alla fall med Eco Now-mässan där i dagarna två. Allt ifrån vegetarisk food truck och ekologiskt vin, till bambutandborstar, veganskor och miljövänlig el kommer finnas där, jämsides med Grön Interiör, där du får möjlighet att känna och klämma på våra sköna produkter och de olika materialen vi använder i madrasser och kuddar. Jag hoppas att ni alla kommer dit och hälsar – och klämmer!

Vi ses då om inte förr!

Sara Gustafsson
www.spirastockholm.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s